+385 (0)1 2334 777 ivo@arkadafloors.com

Plansystem

PLANSYSTEM I STUDSYSTEM FUNKCIONALNOST I DIZAJN

Upotreba ovih sistema od strane svjetski slavnih arhitekata nije omogućilo samo prestižne reference, već i priznanje pouzdanosti PlanSystema i StudSystema i njihovih sposobnosti da zadovolje najstrože zahtjeve. Destljećima, milijuni ljudi hodaju po milijunima kvadrata PlanSystem i StudSystem podnih obloga širom svijeta.

– Površina, tekstura i boje

-uz tradicionalne površine, razvijeni su novi glatki i reljefni podovi nudeći širok izbor i jednobojnih i višebojnih sa neusmjerenim dizajnom.

– Svestranost

PlanSystem i StudSystem podovi zadovoljavaju i estetske zahtjeve i funkcionalne potrebe kod izvedbe. Zračne luke, butici, sveučilišta i shoping centri, željeznički kolodvori i kazališta, banke i podzemne željeznice posvuda koriste PlanSystem i StudSystem koji se uvijek proizvode prema odavna prokušanim tradicionalnim metodama kombiniranim sa modernom tehnologijom Artigo podnih obloga od gume.

 

PLANSYSTEM I STUDSYSTEM OKOLIŠU PRIHVATLJIVI

PlanSystem i StudSystem podne obloge izrađene su od najkvalitetnije prirodne i sintetičke gume pojačane sa mineralnim punilima i pigmentima boja, probranih iz supstanci koje ne uzrokuju negativne učinke na okoliš u toku proizvodnje i tokom životnog ciklusa proizvoda.

PlanSystem i StudSystem podne obloge ne sadrže:

– PVC

– halogene

– plastične monomere

– formaldehide

– azbest

– kadmij

– CFC

Osnovne sirovine su prirodna ili sintetička guma ( koja se dobiva iz taloga od proizvodnje benzina ).Proces proizvodnje PlanSystem i StudSystem podnih obloga ne koristi niti proizvodi bilo koji tip jako zagađujućih supstanci s obzirom na to da je temeljen uglavnom na toplinskim i mehaničkim procesima.

Boje koje se koriste uglavnom su napravljene od anorganskih, ekološki lako razgradivih supstanci.

PlanSystem i StudSystem gumeni podovi ne sadrže niti jedan element koji može otpuštati zagađujuće supstance. Na kraju njihovog dugog životnog ciklusa, oni se prerađuju kao čvrsti urbani otpad ( mogu biti i spaljeni vraćajući tako energiju uloženu u njih ) i stoga mogu lako biti odloženi na uobičajena odlagališta smeća
EUROPska klasifikacija

Europski standard EN 685 postavlja temeljna obilježja za elastične podne obloge i relevantnu klasifikaciju prema njihovoj primjeni.

Standardi pružaju vodstvo projektantima i korisnicima koje im omogućuje odabir prikladne podne obloge za određene potrebe.

PlanSystem i StudSystem gumeni podovi zadovoljavaju međunarodne standarde u svojim fizičkim i mehaničkim svojstvima ispunjavajući tako zahtijevane perfomanse. Većina naših proizvoda atestirana je prema francuskim (U4 P3 E2 C1) standardima.