+385 (0)1 2334 777 ivo@arkadafloors.com

Industrijski ili kant parket

Industrijski ili kant parket

Industrijski ili kant parket nije nova vrsta parketa niti funkcionalno niti esteski, ali posljednjih godina sve više izlazi iz industrijskih i radioničkih pogona te se sve više ugrađuje u stambene i poslovne prostore kao restorane, wellness centre, urede. Možemo to pripisati njegovoj čvrstoći, trajnosti i atraktivnom izgledu. Prihvatljive cijene su dodatno doprinijele njegovom oštrom usponu na ljestvici najprodavanijih drvenih podova.
Niska cijena sa čvrstoćom i trajnošću sve to pruža industrijski ili kant parket

Industrijski ili kant parket kombinira nisku cijenu lamelnog parketa i dugovječnost i otpornost klasičnih parketa. Zadnjih godina industrijski parket iz egzotičnih vrsta drveta kao što su merbau, teak i wenge osvaja kupce diljem svijeta. Njima uz bok ide i naš neprikosnoveni hrast koji kupci često ulje, da li prozirnim bezbojnim uljem koji parketu daje poseban prirodni štih, ili uljima u boji poput bijelog, postaranog hrasta ili wenge boje. Također, možemo dobiti prekrasnu tamnu boju hrasta termotretiranjem koja je u svemu slična wenge parketu a i cijenom konkurentna.

Industrijski ili kant parket – Ili ga voliš ili ga mrziš!

Kad je u pitanju kant parket onda rijetko postoji sredina: ili ti se jednostavno neodoljivo sviđa ili nećeš ni čuti za njega. Mnoge očarava neujednačena boja svake letvice, usprkos čemu je je ukupni dojam skladnost. Promatrača preuzima gledanjem u parket osjećaj i misli beskonačnosti, šarene i neodoljive geometričnosti koja je ugrađena u prostor.
Visoko opterećeni javni prostori ali i za stambenu upotrebu

Industrijski ili kant parket karakterizira izuzetna dimenzionalna stabilnost i tvrdoća. Zato je idealan za ugradnju u velike prostore javne namjene sa velikim pješačkim prometom.

Isporučujemo hrast industrijski ili kant parket u dimenziji :

  1. 22*8*120mm ( debljina*širina*dužina jedne letvice )
  • A klase po cijeni od 100 kn/m2 ( bez bjelike, kvrge )
  • B klase po cijeni od 85 kn/m2  (sa bjelikom i kvrgom )

Za količine veće od 300 m2 odobravamo 10% sconto. Cijene su bez PDV-a.
U manjim količinama imamo i dimenziju 14*22*250,300mm,

  • AB klase po cijeni 115 kn/m2
  • B klase sa bjelikom po cijeni od 90 kn/m2.

Pojedinačne letvice su povezane prozirnom trakom u dužine 30-40 cm radi lakše ugradnje.

Također imamo i bukvu, jasen te egzotične vrste industrijskog ili kant parketa. Egzotične vrste kao merbau imamo obično na skladištu dimenzije 15*20*300 mm, po cijeni od 130kn/m2 + PDV.