+385 (0)1 2334 777 ivo@arkadafloors.com

Pomične pregrade

MAXPARETE pomične pregrade predstavljaju idealno rješenje kojim dinamički zatvaramo prostor čak do visine od 7 metara, osiguravajući potpunu zvučnu izolaciju. MAXPARETE se sastoje od samostalnih panela koji klize na kuglama nosivih kolica u tračnicama fiksiranim na strop. Ovaj sustav eliminira podne vodilice ili podne dodatke koji su antiestetski i čine nepriličnim prolaze. Kada je zatvorena pregrada je besprijekorno poravnana i zvučno otporna. Klizanje je zajamčeno sa jednim ili dvojim kolicima nosivim na kuglama vrlo velike otpornosti. Svaka ploča se sastoji od metalnog okvira, presvučena je ivericom velike gustoće i 16 mm debljine. Ploče mogu biti presvučene širokim izborom obloga.

Neprekidno podno i stropno hermetičko brtvljenje sastoji se od mekih gumenih brtvi smještenih u aluminijski odjeljak koje se ručno reguliraju pomoću regulatora smještenog na spoju. Gumene brtve smještene u aluminijski odjeljak zbijene su prema podu i tračnicama da bi se moglo zatvoriti panele. Prvi element do zida ima jedan dodatni pokretni teleskopski mehanizam, sa bočnim klizanjem. Taj mehanizam se ručno regulira regulatorom smještenim na strani tog elementa. Ulazna vrata različitih vrsta i mjera mogu biti postavljena na bilo koji panel ( osim na završni teleskopski panel ) MAXPARETE pomičnih zidova bez promjena u normalnoj funkcionalnosti.

DIMENZIJE

Širina panela je od 850-1.250 mm ; ekspandirajući element ima različitu širinu. Svaki element je debljine 98 mm ( 134mm za 51 dB elemente ).